Välkommen till Linneryds Badhus

Renovering 2011

Linnerydsborna har en framtidstro.

2010 etablerades en bensinstation i samhället och i augusti 2011 tog sig drygt 150 personer sig till badhuset i Linneryd för att inviga dess kafé.

Jag har förstått att föreningen under många år har diskuterat och skissat på en renovering av badhuset så att ett kafé skulle inrymmas i lokalerna. Våren 2011 beslutade vi i föreningen att när badhuset skulle öppnas till hösten skulle vi vara klara med renoveringen.

Flertalet styrelsemedlemmar och andra hjälpsamma personer har lagt drygt 1000 timmar i badhuset helt ideellt denna sommar. Lokala företag har också sponsrat vårt bygge, här ser man att tillsammans är allt möjligt och att man från företagen sida är mycket positiva till att hjälpa till.

Så efter renoveringen kan vi nu mera erbjuda istället för en liten glaslucka där kiosken inrymdes, en öppen bardisk, nytt kök och plats för ett flertal kafégäster.

Jag hoppas att i och med denna renovering att fler personer få glädje av vårt badhus, både under ordinarie öppettider och enskilda uthyrningar till barnkalas och andra fester.

Så slutligen vill jag tacka alla som har gjorde renoveringen möjlig och även om jag lade större delen av min semester i badhuset så hade jag en oerhört rolig sommar tillsammans med alla glada och idérika personer som också tillbringade större delen av semestern där.

                                                                                                             Malin Hewer

Linneryds badhus innan renoveringen